ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Інформаційне агентство : 16% українців вже знають про діяльність Служби судової охорони – дані соціологічного дослідження

Інформаційне агентство : 16% українців вже знають про діяльність Служби судової охорони – дані соціологічного дослідження
306105 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дані соціологічного дослідження, проведеного на замовлення Консультативної місії Європейського Союзу, засвідчили, що 16% українців вже знають про діяльність Служби судової охорони.

Опитування на основі інтерв’ю віч-на-віч проводилося з 1-го до 19 вересня цього року в усіх областях України. Всього в опитуванні взяло участь майже 3 тисячі респондентів віком від 18 років.

Також соціологічне дослідження засвідчило, що принаймні 23% респондентів вважають, що створення Служби судової охорони позитивно вплине на судову систему України в цілому, 43% вважають, що ситуація не зміниться.

Крім того, серед усіх респондентів 49% змогли ідентифікувати принаймні 1 з 4 основних функцій Служби судової охорони, хоча всі 4 функції правильно визначили лише 7% респондентів.

Як зазначив, коментуючи дані цього соціологічного дослідження, Голова Служби судової охорони Валерій Бондар, показник загальноукраїнської впізнаваності Служби судової охорони у 16 відсотків є добрим результатом.

- Служба – наймолодший державний орган у нашій країні, якому ще немає і трьох років. А враховуючи те, що з нашими співробітниками звичайний громадянин зустрічається лише коли звертається до органів судової влади, то показник 16% є доволі високим, - констатував Валерій Бондар.

Він також подякував Консультативній місії Європейського Союзу за організацію проведення цього соціологічного дослідження.      

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео