ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Тайсон Ф`юрі зробив несподівану заяву щодо свого майбутнього

Тайсон Ф`юрі зробив несподівану заяву щодо свого майбутнього
260278 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф`юрі (31-0-1; 22 КО) заявив, що не впевнений, чи вийде на ринг у майбутньому. Його слова цитує The Telegraph:

"Що далі? Виносити сміття, водити дітей до школи, робити різну роботу по дому. Звичні такі домашні клопоти. Прийняв рішення на цілий місяць відмовитися від будь-яких тренувань і просто насолоджуватися життям.

За контрактом у мене залишився всього один бій з Top Rank і ESPN. Що це буде за бій? Побачимо. Я не думаю зараз про бокс. І я не впевнений, що мені варто знову виходити на ринг. Так що поки що не готовий обговорювати своє майбутнє" – сказав він.

Теги: Тайсон Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія, Ф'юрі Вікіпедія, Ф'юрі, Тайсон Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия, Фьюри Википедия, Фьюри,Украина,Україна,спорт,бокс,новости,новости бокса,новини,новини боксу,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,WBC, Джошуа Вікіпедія ,Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Ентоні Джошуа ,Энтони Джошуа ,Энтони Джошуа Википедия,Джошуа Википедия,Top Rank ,ESPN
Автор: admin.sportcomua

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео