ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Не Усик. Стало відомо, хто стане наступним суперником Ф'юрі або Уайлдера

Не Усик. Стало відомо, хто стане наступним суперником Ф'юрі або Уайлдера
282653 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) 9 жовтня в Лас-Вегасі проведе захист титулу в поєдинку з Деонтеєм Уайлдером (42-1-1, 41 КО).

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів, з ким наступним буде битися переможець трилогії між Ф'юрі і Уайлдером.

"Я думаю, що мова про Ділліана Уайта, який є першим претендентом. І це може бути великий, великий бій для Тайсона, особливо, якщо він відбудеться в Великобританії.

Уайт - здатний супертяж, і бій проти Тайсона чи Уайлдера, в залежності від того, хто переможе в їх поєдинку, обіцяє бути дуже цікавим", - зазначив Арум.

Ділліан Уайт в останньому бою нокаутом взяв реванш у Олександра Повєткіна і повернув в свої руки пояс «тимчасового» чемпіона WBC.

Теги: бокс,новости бокса,новини боксу,новости,Новости спорта,Спортивные новости,Спортивні новини,новини,Новини спорту, Александр Усик ,Усик, Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Олександр Усик ,Деонтей Уайлдер,Деонтей Уайлдер Википедия,Деонтей Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер,Уайлдер Википедия,Уайлдер Вікіпедія,Тайсон Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия,Тайсон Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,WBC ,Ф'юрі Вікіпедія,Top Rank Боб Арум,Top Rank Арум,Top Rank ,Боб Арум,Боб Арум Вікіпедія,Арум,Арум Вікіпедія, Ділліан Уайт, Ділліан Уайт Вікіпедія, Уайт, Уайт Вікіпедія,WBC Ділліан Уайт,WBC Уайт,чемпіон WBC Ділліан Уайт,Повєткін,Олександр Повєткін,Олександр Повєткін Вікіпедія,Повєткін Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео