ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Ситнику вручили два адмінпротоколи на 10 і 15 тис. грн штрафу

Ситнику вручили два адмінпротоколи на 10 і 15 тис. грн штрафу
141477 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронці склали два адміністративні протоколи стосовно директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника, в яких фігурує 10 і 15 тис. гривень.

 Про це повідомив директор НАБУ Артем Ситник.

 «Там два протоколи. В одному 10 тис. гривень, в іншому – 15 тис. гривень», – сказав Ситник.

 За його словами, в протоколах не йде мова про 100 тис. гривень.

 «Що там придумав генеральний прокурор, я не знаю. Це смішно. І замість того, щоб зараз ловити злочинців, я змушений бути в суді», – підкреслив Ситник.

 Раніше повідомляли, що Сарненський суд Рівненської області відмовив директору Національного антикорупційного бюро Артему Ситнику у відведенні головуючого судді Рижого і продовжив розгляд адмінпротоколу щодо нього.

 Сарницкий районний суд Рівненської області пішов у дорадчу кімнату для винесення рішення по адмінпротоколу стосовно директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника, якого підозрюють в корупції.

 Нагадаємо, сьогодні, 6 серпня, у Сарненському суді Рівненщини о 10:00 прохило судове засідання щодо розгляду справи про відпочинок директора НАБУ Артема Ситника в одному з мисливських угідь. Саме за цим фактом керівнику антикорупційного органу було вручено протокол про корупцію представником Національної поліції на трасі під Полтавою.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео