ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Відшкодування витрат на суму понад 10 млн грн забезпечили Херсонські аудитори протягом січня-липня 2019 року

Відшкодування витрат на суму понад 10 млн грн забезпечили Херсонські аудитори протягом січня-липня 2019 року
197801 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області протягом січня-липня 2019 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів за результатами проведених ревізій на загальну суму 10,1 млн грн.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади, підприємств, установ і організацій прийняли 34 управлінських рішення та врахували 55 пропозицій за підсумками державних фінансових аудитів.

До правоохоронних органів передано матеріали ревізій, проведених спеціалістами управління, за результатами розгляду яких розпочато 13 досудових розслідувань.

Правоохоронні органи за результатами розгляду матеріалів ревізій, проведених спеціалістами управління, розпочали 13 досудових розслідувань. Повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення вручено 2 службовим особам.

До установ та організацій, які допустили порушення бюджетного законодавства, застосовано 9 фінансових санкцій.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано інформацію про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на суму 2,0 млн грн.

За допущені фінансові порушення 30 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 5 – до дисциплінарної, 3 посадових осіб звільнено із займаної посади.

Окрім того, аудитори Херсонщини ініціювали 8 позовів щодо усунення виявлених порушень перед органом прокуратури.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео