ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

На Вінниччині спільними силами правоохоронців викрито незаконний збут фальсифікованих підакцизних товарів

На Вінниччині спільними силами правоохоронців викрито незаконний збут фальсифікованих підакцизних товарів
57368 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Прокуратурою області спільно з слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області та співробітниками Міжрайонного оперативно-розшукового відділу (з місцем дислокації населений пункт Могилів-Подільський) ОРУ ПдРУ в рамках кримінального провадження щодо незаконного зберігання, транспортування з метою збуту фальсифікованих підакцизних товарів за ознаками злочину, передбаченого  ч. 1 ст. 204 КК України, на території м. Могилів-Подільського викрито незаконний збут значної кількості фальсифікованих алкогольних напоїв відомих світових брендів через одну із кур’єрських служб міста.
   Під час проведення санкціонованого обшуку виявлено та вилучено майже 3,5 тисячі літрів фальсифікованих алкогольних напоїв.
   Наразі слідство триває, вживаються заходи до встановлення осіб, причетних до незаконного збуту, розповсюдження зазначених підакцизних товарів.

Додатково: за вчинення вказаного злочину передбачено покарання у виді штрафу в розмірі до 170 тис. грн.  з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео