ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

На Вінниччині правоохоронцями припинено діяльність товариства, що незаконно переправляло громадян через державний кордон України

На Вінниччині правоохоронцями  припинено діяльність товариства, що незаконно переправляло громадян через державний кордон України
197758 ПЕРЕГЛЯДІВ

За  процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області з участю оперативних співробітників управління стратегічних розслідувань ГУНП у Вінницькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного переправлення громадян через державний кордон України.
Встановлено, що співробітники одного з товариств з обмеженою відповідальністю, що знаходиться у м. Вінниці, під приводом працевлаштування громадян України за кордоном за винагороду, яка обчислювалась сотнями та тисячами євро, виготовляли їм підроблені паспорта громадян країн Європейського союзу, з якими їх відправляли до країн Центральної та Західної Європи.
Проведеними обшуками виявлено та вилучено підроблені документи, комп'ютерну техніку та інші речі і предмети, що у подальшому будуть визнані речовими доказами. Незаконну діяльність вказаного товариства припинено.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео