ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

У Дружківці обрано запобіжний захід двічі судимій зловмисниці, яка підозрюється у шахрайстві

У Дружківці обрано запобіжний захід двічі судимій зловмисниці, яка підозрюється у шахрайстві
56189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під процесуальним керівництвом Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману, тобто шахрайство) КК України.

 

У ході досудового розслідування встановлено, що увечері 11 січня невідома жінка прийшла до будинку 83-річного чоловіка та, представившись працівником поштового відділення, повідомила про призначення йому  соціальної допомоги у розмірі 200 гривень та одразу попросила розміняти їй 3 500 грн. Коли дідусь віддав «поштарці» 17 купюр по 200 грн та 1 купюру у 100 грн, остання залишила його будинок. А згодом пенсіонер зрозумів, що надані йому «гроші»  - сувенірні.

 

В ході проведення першочергових слідчих дій зловмисницю, яка вже має за плечима дві судимості за шахрайство,затримано. На теперішній час їй повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 

Досудове розслідування триває.

 

                                                                                               Прес-служба прокуратури Донецької області

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео